Χειμώνας του 1961, Αμβούργο, Γερμανία. Οι Beatles παίζουν στο STAR CLUB και κοιμούνται σε ένα κοντινό διαμέρισμα, σε ένα χώρο που φιλοξενούνται και πολλοί άλλοι μουσικοί. Ένα βράδυ, ο Harrison έχει πιεί τόσο πολύ που γυρνάει ‘σπίτι’ και πέφτει με τα ρούχα στο κρεβάτι. 

Στη μέση της νύχτας, γυρνάει το κεφάλι του στο πλάι,.. ξερνάει τα άντερά του και λέει μισοκοιμισμένος στον Pete Best (τον τότε drummer τους) να καθαρίσει. Ο Best φυσικά δεν δέχεται, όπως και η καθαρίστρια το πρωί, αρνείται να καθαρίσει! Ο εμετός παραμένει στο ίδιο σημείο και αρχίζει να μαζεύει αποτσίγαρα, χαρτάκια από τσίχλες, κουτάκια από μπύρες κλπ και γίνεται… αξιοθέατο καθώς πολλοί μουσικοί από το κτήριο έρχονται να τον δουν. Σύντομα, του δίνουν το παρατσούκλι “The Thing” αλλά κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να τον καθαρίσει.

Δύο βδομάδες μετά, κι ενώ το “The Thing” έχει γίνει γνωστό σε όλη την περιοχή, ανεβαίνει βρίζοντας στο διαμέρισμα ο Horst, μάνατζερ του Star Club με ένα φτυάρι και ρίχνει το “The Thing” σε έναν τενεκέ! Στο σούσουρο που δημιουργείται, οι Beatles και δεκάδες μουσικοί από άλλα groups που μένουν στο κτήριο, ακολουθούν τον Horst και τον σκουπιδοτενεκέ, ως ένα είδος τιμητικής συνοδείας, στην πορεία μέχρι τα σκουπίδια. Ευτυχώς, δεν υπάρχει φωτογραφία από αυτό το γεγονός. Ή υπάρχει και ποτέ δεν είδε τα φώτα της δημοσιότητας…